هسته ی این میوه بمب انرژی است آن را دور نریزید



زردآلو یکی از میوه های محبوب و خوشمزه تابستان است که اغلب دانه های آن را دور می ریزیم ولی باید بدانید که دانه زردآلو ارزش تغذیه ای بالایی داشته و فوق العاده مفید است.
هسته زردآلو دارای ترکیبی منحصر به فرد است که نقش مهمی بر سلامت انسان دارند.
هسته زردآلو حاوی ویتامین B17 است ه به نام آمیگدالین amygdalin یا لتیریل laetrile شناخته می شود.
مطالعات نشان داده اند این ویتامین خواص ضد سرطان و ضد التهابی دارد.
البته زیاده روی در مصرف دانه زردآلو به خصوص دانه های تلخ زردآلو خطرناک است.
خواص تغذیه دانه زردآلو
دانه زردآلو حاوی مقادیر بالای آمیگدالین و میزان قابل توجه ویتامین E، اسی دپنگامیک pangamic یا ویتامین B15 و مقادیر کمی چربی بدون کلسترول است.
نیم لیوان هسته زردآلو حاوی 14 گرم کربوهیدرات است که 10 گرم آن را فیبر غذایی تشکیل می دهد.
14 گرم پروتئین و 260 کالری دارد.
برخی از مزایای سلامت هسته زردآلو برای بدن عبارت است از :
تقویت سلامت دستگاه گوارش، بهبود رشد و ترمیم، متعادل کردن سطح کلسترول، افزایش انرژی، محافظت از پوست، پیشگیری از سرطان، تقویت قلب، حمایت از سیستم ایمنی بدن و تسکین مشکلات تنفسی.
تاثیر هسته زردآلو در مراقبت از پوست
ویتامین E آنتی اکسیدانی مهم برای بهبود سلامت پوست است.
ویتامین E باعث کاهش استرس اکسیداتیو در اثر رادیکال های آزاد می شود در نتیجه باعث پیشگیری از ایجاد چین و چروک، لکه های پیری و قرمز پوست می شود.
مقدار ویتامین E موجود در هسته زردآلو بالاست در نتیجه به بهبود ظاهر پوست و انعطاف پذیری آن کمک می کند.